Over Klus en Tuin

Klus en Tuin is gegroeid vanuit mijn doe-het-zelf ervaringen: werken aan ons eigen huis, in de tuin, bij familie en vrienden. Ik werk graag met handen en hoofd, dus besloot ik om hier meer van te maken.

Bepaalde zaken kunnen voor sommigen vanzelfsprekend lijken, waar ze voor anderen onbegonnen werk zijn. Misschien hebt u eenvoudigweg geen tijd om karweien op te nemen en blijven ze steeds liggen. Sommige taakjes zijn ook gewoon vervelend en die besteed je dan gewoon ook graag uit!

Met een oog voor praktische oplossingen en een zin voor kwaliteit neem ik klussen aan voor binnen en buiten, of in regelmatig onderhoud. Dit zowel voor particulieren als bedrijven. Zoek je iemand om je te ondersteunen bij een karwei? Ik ben je man!

Ik heb geen opleiding gevolgd voor gereglementeerde beroepen en kan activiteiten die hieronder vallen dan ook niet uitvoeren.

Scroll to top